Help kitten Brian!

Afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen

Ook dit jaar komen er weer heel veel kittens in de opvang. Soms zijn ze er zo slecht aan toe, dat hun levenskansen bar weinig zijn. Het voorbeeld van slechter-dan-slecht is Brian. Op 1 juli werd hij, samen met zijn zusje Mia, werkelijk meer dood dan levend, binnen gebracht. Uitgemergeld, onder de vlooien en de oortjes vol mijten. Door forse niesziekte waren hun oogjes ernstig aangetast. Bij Brian was direct duidelijk dat zijn rechteroogje niet meer te redden was. Zijn andere oogje werd erop of eronder. Door hun verstopte neusjes konden en wilden Brian en Mia niet meer eten, dus kregen ze energierijke voeding via een spuitje. Dagelijks moesten ze naar de dierenarts voor medicatie en zelfs een opname bij de dierenarts voor een infuus met vocht.

Na een week overleed Mia; haar lijfje en vechtlust waren op. Ze gleed rustig weg, terwijl Brian naast haar lag. Brian maakte ondertussen zijn positieve omslag. Hij kon niet genoeg krijgen van de voedingsspuitjes en begon voorzichtig te spelen. We zijn nu weken verder. Brian doet het super. Zijn linker oogje is wonderwel hersteld en ook zijn gewicht is bijna op peil. Hij is echt heel lief, met een hele hoge dosis energie. Hij rent, speelt en knuffelt erop los. Maar Brian is er nog lang niet. Er staat hem nog een operatie te wachten om zijn verschrompelde oogje te verwijderen. Als dit niet gebeurt zal, zoals de dierenarts zegt, het oogje blijven ‘prutten’, wat er voor zorgt dat z’n rechterneusgat steeds dicht gaat zitten. We zijn nu al zo ontzettend blij met de vooruitgang van Brian.

De behandelingen die Brian heeft gehad en nog gaat krijgen, kosten echter veel geld. Sommigen zullen de vraag stellen: Had je hier wel aan moeten beginnen? En is er niet een grens? Ja, die is er zeker. Maar zolang een ziek kitten kan en wil vechten voor zijn leven, dan vechten we mee! Voor onze Brian willen we graag een inzamelingsactie houden, om zijn behandelingen te kunnen blijven bekostigen.

Help jij Brian mee aan een zonnige toekomst?