Nieuw bericht van het gastgezin

20 september 2021 14:00

"Stoere Brian,

Hij is er helemaal klaar mee. In positieve zin dan!
 
Afgelopen maandag mochten de hechtingen eruit. Zonder roesje, want hij liet het zonder enig gemopper en weerstand toe. Je zou toch denken dat hij na alles wat hij heeft meegemaakt, toch minstens iedereen van zich af zou blazen. Maar zo zit Brian niet in elkaar. Brian is een blijhoofd en geniet van het leven. Niemand wist precies hoe het af zou lopen, toen hij zo ontzettend ziek werd gevonden. Maar omdat Brian wilde vechten voor zijn leven, hebben wij met z'n allen met hem meegevochten. Tijd om namens Brian iedereen te bedanken, die heeft meegeholpen om Brian er doorheen te slepen.
 
Gastgezin kittens Borne voor de opvang in die eerste moeilijke dagen, Dierenartsenpraktijk Riessen die het eerste weekend dagelijks klaar stond om hem in leven te houden. Iedereen bij DOC 't Noordbroek die hoopvol meeleefden en meewerkten. En dierenarts Claire, die zijn oogoperatie zo mooi heeft uitgevoerd! En natuurlijk, ontzettend bedankt, alle lieve mensen die gedoneerd hebben bij de inzamelingsactie, om de behandelingen van Brian mogelijk te maken. Het heeft ontzettend veel geld en inzet gekost, maar 1000% de moeite waard geweest.
 
Brian zal waarschijnlijk de rest van z'n leven een snot- en snurk neusje houden, maar hij heeft er geen enkele last van. Hij is eindelijk op weg naar zijn zonnige toekomst!"
 
Bekijk het filmpje van Brian op de Facebookpagina van het gastgezin: