Help de kittens bij DOC 't Noordbroek!

Opgehaald

3.015
91% bereikt van het totaalbedrag € 3.280
Project is afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen

Met het mooie weer op komst breekt ook het hoogseizoen aan bij de dierenopvang 't Noordbroek. En dat betekent extra veel kittens die opgevangen moeten worden! Zo hebben we vorig jaar al in totaal 290 kittens opgevangen en geplaatst met de hulp van onze gastgezinnen! 

Ook dit jaar gaan wij er alles aan doen om de kittens in een veilige en liefdevolle omgeving op te laten groeien, en daar hebben wij jullie hulp hard bij nodig! Iedere jaar voorzien wij namelijk onze gastgezinnen met een gastgezinpakket met daarin alles wat ze nodig hebben om onze kittens zo goed mogelijk op te vangen. Dit jaar hebben wij in ieder geval nog 20 gastgezinpakketten nodig en daarnaast de onderstaande producten.

Helpen jullie ons mee om de kittens een mooie, veilige en liefdevolle start in het leven te geven? Doneer het bedrag van het product van je keuze. Natuurlijk mag je ook een gedeelte doneren. Grote en kleine donaties, we zijn blij met iedere gift voor de kittens! 

Product

Aantal  

 

 Prijs per stuk

Gastgezinpakket

20

 

 €140

Thermometer

20

 

 €6

Warmtemat

10

 

 €20

Voedingsset

20

 

€8

Naast de kosten voor bovenstaande materialen maken we ook veel kosten voor de (medische) verzorging van alle kittens en moederpoezen. Sommige dieren komen namelijk ziek, gewond of verzwakt bij ons binnen. De opvang en medische zorg van een kitten kost gemiddeld €250,-. Jouw extra donatie is dus van harte welkom! Voor kinderen hebben we ook leuke ideeën en tips om je eigen inzamelingsactie starten en zo nog meer donaties inzamelen voor de kittens.

Disclaimers:
  • De getoonde prijzen en afbeeldingen zijn ter indicatie van de producten die we willen aanschaffen. Door gewijzigde prijzen of leveringsproblemen kan het zijn dat er een ander, maar vergelijkbaar, product wordt aangeschaft.
  • De kittens op de afbeeldingen zijn in de voorgaande jaren bij ons opgevangen en zijn nu dus niet meer in de opvang of beschikbaar voor adoptie. Ze hebben gelukkig allemaal een fijn huisje gevonden waar ze heerlijk verder opgroeien. Zodra er nieuwe kittens binnenkomen, zullen we op onze facebookpagina en op www.ikzoekbaas.nl een oproep doen voor nieuwe baasjes! 

Bekijk alle

Crystal ICT doneert 18 gastgezinpakketten voor de opvang van kittens

09-06-2020 | 14:44 Uur
Crystal ICT doneert 18 gastgezinpakketten aan dierenopvang ’t Noordbroek. Een donatie waar wij érg blij mee zijn, want met het mooie weer op komst breekt het hoogseizoen weer aan waarin extra veel kittens opgevangen moeten worden. De opvang van kittens is intensief, zeker voor de jonge kittens die zonder moeder gevonden worden. Zij moeten iedere paar uur flesvoeding krijgen, ook ’s nachts. Terwijl er gezocht wordt naar een nieuw thuis, kiezen we er vaak voor om kittens tijdelijk op te vangen in een gastgezin. Een gastgezin kan 24 uur per dag de aandacht en zorg bieden die deze dieren zo hard nodig hebben. Natuurlijk is het belangrijk dat gastgezinnen hierbij goede ondersteuning en begeleiding krijgen. De gezinnen worden dan ook voorzien van alle benodigdheden voor het opvangen van de dieren. De Dierenbescherming betaalt ook alle onkosten voor de medische verzorging.  18 pakketten voor gastgezinnen Met de donatie van Crystal ICT kunnen wij maar liefst 18 gastgezinnen voorzien van benodigdheden voor het opvangen van kittens! Deze gezinnen kunnen wij dankzij deze steun voorzien van complete pakketten met daarin: een opvouwbare ren waar de kittens rustig en veilig in kunnen spelen en rondrennen, een kattenbak om de kittens zindelijk te laten worden, voerbakjes, een krabpaal, diverse speeltjes en een weegschaal om de groei van de kittens te kunnen volgen. Waarom deze donatie? Crystal ICT doneert deze pakketten aan de Dierenbescherming, omdat zij graag iets teruggeeft aan haar klanten voor wie zij de ICT verzorgt, in dit geval het werk van de Dierenbescherming. Sammy Sheombarsingh, commercieel directeur bij Crystal ICT vertelt: “Al sinds jaar en dag willen wij bij Crystal ICT dat elke euro die onze klanten aan ICT besteden zo goed mogelijk besteed wordt. Het liefst zo direct mogelijk aan, in het geval van Crystal ICT, cliënten van zorginstellingen of de dieren die de Dierenbescherming helpt. Dit betekent ook dat wij op regelmatige basis het werk van onze klanten financieel steunen. Met onze donatie hopen wij kittens een mooie, veilige en liefdevolle start in het leven te kunnen geven.” Wij willen de mensen van Crystal ICT hartelijk danken voor deze mooie donatie.