Normal 760a5cc0c489511edb7aa97f9729bfe414d416ba

Crystal ICT doneert 18 gastgezinpakketten voor de opvang van kittens

09 juni 2020 14:44

Crystal ICT doneert 18 gastgezinpakketten aan dierenopvang ’t Noordbroek. Een donatie waar wij érg blij mee zijn, want met het mooie weer op komst breekt het hoogseizoen weer aan waarin extra veel kittens opgevangen moeten worden.


De opvang van kittens is intensief, zeker voor de jonge kittens die zonder moeder gevonden worden. Zij moeten iedere paar uur flesvoeding krijgen, ook ’s nachts. Terwijl er gezocht wordt naar een nieuw thuis, kiezen we er vaak voor om kittens tijdelijk op te vangen in een gastgezin. Een gastgezin kan 24 uur per dag de aandacht en zorg bieden die deze dieren zo hard nodig hebben.

Natuurlijk is het belangrijk dat gastgezinnen hierbij goede ondersteuning en begeleiding krijgen. De gezinnen worden dan ook voorzien van alle benodigdheden voor het opvangen van de dieren. De Dierenbescherming betaalt ook alle onkosten voor de medische verzorging.  

18 pakketten voor gastgezinnen

Met de donatie van Crystal ICT kunnen wij maar liefst 18 gastgezinnen voorzien van benodigdheden voor het opvangen van kittens! Deze gezinnen kunnen wij dankzij deze steun voorzien van complete pakketten met daarin: een opvouwbare ren waar de kittens rustig en veilig in kunnen spelen en rondrennen, een kattenbak om de kittens zindelijk te laten worden, voerbakjes, een krabpaal, diverse speeltjes en een weegschaal om de groei van de kittens te kunnen volgen.

Waarom deze donatie?

Crystal ICT doneert deze pakketten aan de Dierenbescherming, omdat zij graag iets teruggeeft aan haar klanten voor wie zij de ICT verzorgt, in dit geval het werk van de Dierenbescherming. Sammy Sheombarsingh, commercieel directeur bij Crystal ICT vertelt: “Al sinds jaar en dag willen wij bij Crystal ICT dat elke euro die onze klanten aan ICT besteden zo goed mogelijk besteed wordt. Het liefst zo direct mogelijk aan, in het geval van Crystal ICT, cliënten van zorginstellingen of de dieren die de Dierenbescherming helpt. Dit betekent ook dat wij op regelmatige basis het werk van onze klanten financieel steunen. Met onze donatie hopen wij kittens een mooie, veilige en liefdevolle start in het leven te kunnen geven.”

Wij willen de mensen van Crystal ICT hartelijk danken voor deze mooie donatie.